حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد باشگاه پشت میزنشین‌ها | چند حرکت ورزشی مخصوص کارمندان دانش‌آموزان و دانشجویان برای اعزام به سفر‌های زیارتی مانعی ندارند انفعال نهاد‌های بین المللی در زمینه ساخت مدرسه برای دانش آموزان اتباع در  مشهد سامان‌دهی بیش‌از ۵ هزار و ۶۰۰ شیء فرهنگی در خراسان‌رضوی نمرات فاجعه‌بار آزمون‌های نهایی کشور | تداوم افت نمرات در خراسان‌رضوی اجرای حکم قصاص مردی که مهمان برادرش را به قتل رسانده بود + عکس طلاق به خاطر چالش‌های عجیب اینستاگرامی | همسرم به ناخن‌هایم لاک قرمز زده بود!
سرخط خبرها

خواب چه نقشی در بهبود عملکرد مغز دارد؟

  • کد خبر: ۱۹۵۹۳۷
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۴
خواب چه نقشی در بهبود عملکرد مغز دارد؟
عضو هیئت علمی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خواب نقش مهمی در بهبود مغز و کمک به ریکاوری فیزیکی دارد و ما باید همواره به زمان مفید و استاندارد خواب توجه داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مهناز امینی در خصوص تاثیر خواب بر بهبود عملکرد مغز، اظهار کرد: برای اختلالات چرخه خواب و بیداری، رویکرد‌های مختلفی وجود دارد و درمان با نور روشن گزینه خوبی است، از این شیوه برای افرادی استفاده می‌شود که با کنترل ریتم شبانه‌روزی خود مشکل دارند.

وی افزود: نور درمانی می‌تواند به افراد کمک کند ساعت درونی خود را دوباره راه‌اندازی کنند و به طور معمول این کار در صبح و با قرار گرفتن در معرض نور شدید به مدت ۳۰ دقیقه انجام می‌شود، به‌طور مثال، قرار گرفتن در معرض نور روشن مانند نور خورشید می‌تواند به تنظیم مجدد ساعت داخلی کمک کند و به افراد اجازه دهد از مزایای خواب باکیفیت بهره‌مند شوند.

عضو هیئت علمی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه هورمون ملاتونین می‌تواند در تنظیم مجدد ساعت درونی شما مفید باشد، خاطرنشان کرد: ملاتونین بسیار شبیه آرام‌بخش است و باعث خواب آلودگی می‌شود و می‌تواند به شما کمک کند سریع‌تر بخوابید، چیزی که به نوبه خود می‌تواند به اصلاح برنامه خواب و بیداری کمک کند.

امینی ادامه داد: ملاتونین هورمونی است که توسط غده صنوبری در مغز تولید می‌شود و به کنترل ساعت داخلی و چرخه طبیعی ساعات خواب و بیداری کمک می‌کند. از ملاتونین به عنوان یک مکمل، ملاتونین گاهی اوقات برای کاهش سردرد‌های مزمن خوشه‌ای، درمان جت لگ، اختلالات عاطفی فصلی یا مشکلات خواب مانند بی‌خوابی استفاده می‌شود و توصیه می‌کنیم که همیشه قبل از مصرف مکمل‌ها با پزشک خود مشورت کنید تا خطر تداخلات با سایر دارو‌های مصرفی نباشد یا اینکه کم باشد.

وی افزود: چندین عادت وجود دارد که می‌توانید برای بهبود خواب و جلوگیری از سکته دوم در برنامه روزانه و شبانه خود بگنجانید؛ توصیه می‌کنیم که یک برنامه زمانی را دنبال کرده و سعی کنید که هر روز در ساعت مشخصی به تختخواب بروید و در ساعت معینی هم از خواب بیدار شوید، این کار موجب ایجاد یک عادت شده و به شما کمک می‌کند که به خواب بروید و به‌طور مداوم بخوابید.

این فلوشیپ خواب ادامه داد: توصیه دیگر این است که حرکات بیشتری را در روز خود بگنجانید، مانند پیاده‌روی یا ورزش و اینکه هر روز خود را در معرض نور خورشید قرار دهید، اگر در جایی زندگی می‌کنید که در شب پر سر و صداست، راه‌هایی برای جلوگیری از سر و صدا یا جلوگیری از آن با استفاده از هدفون‌های حذف صدا یا دستگاه‌های نویزپیدا کنید و با انجام این کار سفید فکر کنید.

دکتر امینی تصریح کرد: باید فضای خواب خود را تاریک و راحت نگهدارید و پرده‌های خاموشی یک راه عالی برای اطمینان از تاریکی هستند و اینکه حتماً اتاق خود را در دمای خنک و مطبوع نگهدارید.

وی اضافه کرد: یک روال قبل از خواب ایجاد نموده و سعی کنید که ۳۰ دقیقه قبل از خواب از استفاده از وسایل الکترونیکی خودداری کنید و به جای آن خواندن کتاب یا حمام با آب گرم را انتخاب کنید، ضمن اینکه باید اتاق خود را برای خواب آماده کنید.

عضو هیئت علمی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که خواب برای سلامتی همه به‌ویژه برای افرادی که پس از سکته بهبود می‌یابند بسیار مهم است، تأکید کرد: خواب نقش مهمی در بهبود مغز و کمک به ریکاوری فیزیکی دارد و شما می‌توانید از این استراتژی‌ها و تاکتیک‌ها برای کمک به بهبود خواب خود و در راه رسیدن به سلامتی بهتر استفاده کنید.

دکتر امینی در پایان گفت: همواره باید به زمان مفید و استاندارد خواب توجه داشته باشیم و اینکه این زمان را برای انجام کار‌های دیگر کم یا جابه‌جا نکنیم تا در زمان بیداری و انجام فعالیت روزانه بتوانیم بهترین نوع عملکرد را داشته باشیم.

منبع: وب‌دا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->